Käänsin kantani 180-astetta: Pride-liputus tarvitaan ehdottomasti!

 

 

Tässä postaukseni "Nurmijärven paikallispolitiikka" -ryhmään, kun olin seurannut vuorokauden ajan sivusta toinen toistaan pahempia kommentteja:

Uskomaton härdelli jostain liputuksesta!? Mikä jengiä vaivaa?
 
Itse vastasin, että olen "täysin eri mieltä" siitä, että Nurmijärven kunnan pitäisi liputtaa Pride-tapahtuman vuoksi. Mielestäni se ei ole kunnan asia siinä mielessä, että kuinka itse miellän kunnan tehtävät. Mielestäni kunnan asioiden hoito on jotain ihan muuta.
 
Vastasin näin siitä huolimatta, että lukuisat hyvät ja rakkaat ystäväni ovat homoja ja lesboja. Muun muassa rakas lapseni kummi on hyvä lapsuuden ystäväni ja homo. Tästä ystävyydestä olen äärettömän ylpeä, koska on hienoimpia ihmisiä keitä tunnen! ❤️
 
Nyt vähän v**tuttaa, että vastasin kuten vastasin. Täällä on selkeästi samanlaiset p**kapäät edelleen vauhdissa ja öyhöttämässä, jotka 80-luvulla yrittivät polttaa ystäväni naaman KYA:n käytävällä, koska oli aika paljon trendikkäämpi kuin perusjuntit!🐽 🤬🖕
 
Niinpä.
 
Kaikkien lapsellisten kommenttien jälkeen, tulen ehdottomasti valtuustossa äänestämään Pride-liputuksen puolesta! 🏳️‍🌈💯
 
Nähtävästi sitä todellakin tarvitaan Nurmijärvellä! Kenties enemmän kuin koskaan aikaisemmin.
 
Itselläni ei lipputankoa ole, mutta jos sellaisen hankin, lupaan aina vetää sateenkaarilipun salkoon Pride-liputuspäivänä, todennäköisesti yhtä aikaa Suomen lipun kanssa.
 
🏳️‍🌈❤️🇫🇮 Kalle Mustonen 219


Kommentit